volg ons ook hier Twitter Facebook Hyves

Vliegen met een baby van 3-4 maanden

0-1: Vrije tijd & Vakantie

MamaTamara
33 jaar
1 kind
Koog aan de Zaan
Geplaatst op 8 januari 2013 om 14:38 uur
Hallo allemaal!


Wij gaan binnenkort vliegen met onze kleine meid. Hebben jullie nog handige tips voor ons? Bijvoorbeeld over hoe je voeding het beste kunt meenemen en het vervoeren/inpakken van de wandelwagen? Of andere tips? Op internet heb ik wel al een hele handige inpaklijst gevonden :-)


Groetjes, Tamara

Facebook Twitter
beoordelen: 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
MamaTamara
MamaTamara
33 jaar
Geplaatst op 9 januari 2013 om 12:18 uur

Hoi Sabine,

Dank je wel voor je reactie! We hebben inderdaad al wat informatie op de website van de maatschappij gevonden. Maar toen wij een email stuurden met aanvullende vragen werd ons gezegd dat vragen alleen via het callcenter konden, en bij het callcenter gaven ze aan dat we dit gewoon per email konden doen... Handig hè?! Vandaar dat ik dacht: ik check het gewoon bij de ervaringsdeskundigen haha!

We gaan naar Spanje, het is een kleine 3 uur vliegen. De air traveller is een goede tip, thanks!!

Groetjes,
Tamara

Geplaatst op 9 januari 2013 om 06:38 uur

Hoi Tamara,

Je kunt informatie inwinnen bij de maatschappij waar je mee vliegt. Misschien hebben zij mogelijkheden dat je als gezin eerder in mag stappen in het vliegtuig of andere informatie waar je rekening mee kunt houden. Ook kunnen zij advies geven wat betreft het vervoeren van de wandelwagen. Wat ik weet is dat je hem bijvoorbeeld kunt laten sealen.
Gaan jullie ver vliegen? In het vliegtuig moeten kindjes tot 2 jaar bij hun ouders op schoot. De Air Traveller kan hierbij handig zijn, gewoon even op google intikken, komen er verschillende pagina's met info tevoorschijn.
Volgens mij mag babyvoeding onbeperkt meegenomen worden. Aan boord kan het flesje of hapje vaak wel opgewarmd worden.
Bij het opstijgen en dalen is het handig om een speentje of flesje in de buurt te hebben. Kleine kindjes kunnen last hebben van de druk op hun oortjes.

Hopelijk heb je hier wat aan.

Groetjes, Sabine

Reageren

  • Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Onze partners

  • Jonge gezinnen
  • Kinderen online
  • Geboortekaartje
  • Voordeelpas
  • Kek mama
  • Ouders van nu