volg ons ook hier Twitter Facebook Hyves

Getest: Samsung Eco Bubble wasmachine

Volgens Mama
Volgens Mama
Geplaatst op 4 december 2012 om 09:35 uur

Getest: Samsung Eco Bubble wasmachineVolgens Mama deed een oproep om de Samsung Eco Bubble wasmachine te testen. Er kwamen enorm veel reacties, waaruit een selectie van 5 moeders is gemaakt. De gelukkigen ontvingen de Eco Bubble wasmachine thuis en gingen aan de slag.

Energiezuinig & milieuvriendelijk
De Eco Bubble-technologie zorgt ervoor dat lucht en water het wasmiddel oplossen en krachtig reinigende schuimbellen vormen. Heet water en agressieve vlekkenmiddelen zijn daardoor niet meer nodig. Door de Samsung Eco Bubble wasmachine te gebruiken, denk je om het milieu, gaat de energierekening omlaag, en het belangrijkste: je kleding blijft heel lang mooi.

Testpanel resultaten
Alle moeders zijn enorm enthousiast over de wasmachine. Het wasresultaat vinden zij variërend van ‘uitstekend’ tot ‘zeer goed’. Ze raden de Samsung Eco Bubble wasmachine dan ook állemaal aan bij de aankoop van een nieuwe wasmachine. Een doorslag hiervoor vinden de moeders de zuinige energielabel en de ruime laadcapaciteit. Dat de Samsung Eco Bubble ook nog geluidloos wast, zelfs het tijdens het centrifugeren, vinden de moeders een mooi meegenomen eigenschap.

Zij geven de Samsung Eco Bubble wasmachine gemiddeld een 9!

Enkele uitspraken van het testpanel:

Sonja: “Wanneer ik voorheen een vlek er niet meteen uitkreeg, waste ik op een hogere temperatuur. Met de Samsung Eco Bubble hoeft dat niet meer”.

Carla: “Mijn zoontje is ook erg blij met de nieuwe wasmachine. Hij heeft 5 minuten op zijn knietjes naar de speciale ‘ecobubbles’ zitten kijken”.

Bianca, moeder van Luuk (9) en Kim (6): ‘‘Ons gezin is actief in sport, het liefst in de frisse buitenlucht. Daardoor is de wasmand regelmatig goed gevuld.  De wasmachine draait soms overuren. Daarom vind ik het belangrijk om zuinig en milieubewust te wassen’.

Maaike (foto), moeder van Guusje (4) en Saar (1) en in verwachting van haar derde kindje: “Met de komst van nog een kleintje, kwam de nieuw wasmachine zeer van pas. De wasmachine draait nu al  overuren, laat staan straks met drie kleine banjers in het gezin. Een fijn gegeven is ook dat de wasmachine bij het centrifugeren erg stil is. Heerlijk dat de baby straks in diepe rust in het kamertje ernaast kan gaan slapen”.

Wil je ook met Samsung Eco Bubble wassen? Kijk op www.samsung.nl voor meer info.

Facebook Twitter Hyves
beoordelen: 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
Pasjedv
Pasjedv
27 jaar
Geplaatst op 16 augustus 2013 om 16:08 uur

Ik vind dit product . Mijn cijfer: 9.

Ik heb de machine nu bijna een jaar. Bij de eerste wasbeurt was ik verbaast dat deze machine zo stil is! En met een kleintje in huis is dat natuurlijk een van de belangrijkste dingen bij een wasmachine. Ook bij lage temperaturen wast ie schoon, veel opties en wasprogramma's, zuinig en hij weegt de was bij sommige wasprogramma's zodat ie niet langer draait dan nodig. Al met al top en ik zou hem iedereen aanraden!

cadeautje
cadeautje
41 jaar
Geplaatst op 21 juni 2013 om 16:06 uur

Ik vind dit product . Mijn cijfer: 8.

wij hebben deze wasmachine ook gekocht en hij was de dag erna al stuk, hij deed niets meer. samsung gebeld en de service van hen is erg slecht! ze wilden een monteur sturen voor een reparatie. maar ik laat een machine van 1 dag oud echt niet repareren hoor daar verwacht ik een nieuwe voor. ze konden niets voor me doen! toen de mediamarkt gebeld en die hebben hem zonder moeite omgeruild en zeiden ook dat samsung goede produkten heeft maar dat de service niet al te best is. deze machine hebben we nu 2 weken en we zijn er super tevreden over! echt een aanrader, zeker voor gezinnen met kleine smeerpoetsjes. we hebben ook meteen de droger besteld en daar zat een levertijd op en die wordt morgen geleverd.

JaReDaHK
JaReDaHK
26 jaar
Geplaatst op 20 juni 2013 om 12:36 uur

Ik vind dit product . Mijn cijfer: 5.

Ik ben nu aan het sparen voor deze wasmachine maar als ik misschien alle geld bij elkaar heb is er weer een betere versie dus ben benieuwd

Geplaatst op 18 juni 2013 om 16:46 uur

Ik vind dit product . Mijn cijfer: 8.

Mijn interesse is gewekt! Wanneer onze machine stukgaat is dit de volgende. Aangezien de kleine genoeg kost is het besparen al fijn, het milieu is daarnaast een leuke factor om mee te pakken.... als onze zoon het dan OOK nog leuk gaat vinden bubbels te kijken... :)

Geplaatst op 28 maart 2013 om 17:23 uur

Ik vind dit product . Mijn cijfer: 8.

Goede wasmachine die goed schoon wast, vorige was ook een Samsung en nu bewust weer een Samsung gekocht. Niet te duur maar wel goede kwaliteit en veel programma's

Marion1983
Marion1983
31 jaar
Geplaatst op 20 maart 2013 om 14:06 uur

Ik vind dit product . Mijn cijfer: 9.

Wij hebben hem sinds begin febr 2013 en ik vind hem echt super, vooral dat de laadcapaciteit lekker groot is.

suus89
suus89
25 jaar
Geplaatst op 23 februari 2013 om 12:21 uur

Ik vind dit product energiezuinig, stil/geluidloos. Mijn cijfer: 10.

super wasmachine! ideaal kindijn de korerbeveiling erop en ideaal zijn de korte programma's

Geplaatst op 18 januari 2013 om 15:37 uur

Ik vind dit product energiezuinig, milieuvriendelijk, mooi, stil/geluidloos. Mijn cijfer: 10.

Ik denk dat die vlekken in kleren komt door waspoeder gebruik of kussentjes, kan met deze niet,

En hij schakelt ook zelf uit, was vergeten erbij tezetten, wij hebben veel van samsung en service van samsung is superrr, en wij hebben deze wasmachine al vanaf april, en tot nu toe nog geen klachten, helemaal blij met deze machine

Geplaatst op 18 januari 2013 om 15:33 uur

Ik vind dit product energiezuinig, milieuvriendelijk, mooi, stil/geluidloos. Mijn cijfer: 10.

Ik heb deze niet getest, maar wij gebben deze wel gekocht, je hoort hem haast niet, is heel zuinig, ook met wasmiddel en wasverzachter, en haast alle vlekken gaan er moeiteloos uit, zonder vanish etc. Ook voor gordijnen tewassen heb je geen gordijnenzout meer nodig, geeft tijd ook aan, echt een machine waar ik niet meer zonder zou kunnen

Geplaatst op 11 december 2012 om 13:57 uur

Ik vind dit product energiezuinig, milieuvriendelijk, mooi, stil/geluidloos. Mijn cijfer: 8.

Het is echt een aanrader, vooral als je een stille,zuinige wasmachine zoekt die je ook gerust 's nachts en tijdens dutjes aan kan zetten!

Reageren

  • Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Onze partners

  • Jonge gezinnen
  • Kinderen online
  • Geboortekaartje
  • Voordeelpas
  • Kek mama
  • Ouders van nu